Veckosummering

2012-06-29 @ 22:55:39 Anteckningar Kommentarer (3)
Gamla bilder från vintern/våren detta år. Har haft en sån himla bra Idunvecka och jag skulle faktiskt vilja ha en till. Det är skönt med dagvård, det är stimulans och dessutom väcks en hel drös med bra tankar till liv. Som att blåsa eld av en liten glöd. Ja det är precis så det känns. Jag är fylld med mer tankar nu, negativa som positiva, som jag måste bearbeta. Men det känns bra, för det här leder någonstans för mig!

Kvällsljus

2012-06-28 @ 21:52:03 Anteckningar Kommentarer (1)
Idag har jag haft en bra dag. En sån dag då man känner sig lite pirrig i magen av lycka till förvirring, men det är så fantastiskt. Jag har ätit lunch i solen på en uteservering, haft bästa bildterapin genom att måla med händerna över ett helt A2-ark samt husknarkat på hemnet. Ja, en lättsam men ändå bra dag. Som grädden på moset tog jag även dessa bilder nu på kvällen, så himla fint ljus var det allt! Kram & godnatt på er!

A cup of tea

2012-06-27 @ 19:49:55 Anteckningar Kommentarer (3)
Robioos med lite mjölk i är min favorit i tevägar. Så himlans gott så att det finns inte. Dessutom är färgen så behaglig, helt underbar. Idag mötte jag upp en kompis under lunchen på dagvården och vi åt tillsammans, skönt med en avstickare från dagen. Det är så himla ansträngande att tänka över självkänsla, kroppsbild och vikt hela dagarna, att göra förändringar, men jag är helt säker på att det kommer att löna sig i slutändan. Igår fick jag dessutom sova i hela 10 timmar, och det behövdes verkligen kan jag säga. Nu ska jag fara vidare in i kvällen genom att göra en bloggdesign som är beställd. Har du missat att jag säljer bloggdesigner? Mejla till johannathedeen@live.se för mer information!

Tänkvärt

2012-06-26 @ 18:22:34 Tankar och funderingar Kommentarer (1)

Regnfönster

2012-06-25 @ 17:38:28 Kommentarer (2)
Hemkommen från dagvården och nu tänkte jag ta och spela lite gitarr. Regnet faller ner på gatorna och det får mig på ett sådant där härligt kreativt humör. Jag har nyss suttit vid photoshop och målad olika skuggor och redigerat bilder, så nu överger jag mig till musikens fina värld.

Söndagsbio

2012-06-24 @ 19:20:06 Anteckningar Kommentarer (1)
Har nyss kommit hem från bion där jag såg Hunger games tillsammans med Paola. Hunger games är bäst och så är det helt enkelt bara. Imorgon börjar min andra vecka på dagvården vilken ska bli skönt!

Från midsommar

2012-06-23 @ 15:24:03 Anteckningar Kommentarer (2)
Hade en riktigt bra midsommarafton med god mat och dans runt midsommarstången. Nu är jag hemma och regnet faller över Stockholm, men det gör inte så värst mycket ändå.

Behöver du en bloggdesign?

2012-06-23 @ 13:49:45 Anteckningar Kommentarer (0)
 
Får många frågor om bloggdesigner här på Worldspin, och jag har nu äntligen bestämt mig - det går nu att beställa bloggdesigner från mig. Priset ligger mellan 50-300kr beroende på dina önskemål och den tiden det tar för mig att slutföra projektet. Jag designar endast till Blogg esse, alltså blogg.se och webblogg.se, men kan även göra ikoner och headers/footers till exempelvis blogspot och devote. 
 
Jag jobbar efter vad du vill ha och tillsammans kommer vi fram till någonting bra för oss båda, i vissa fall kan du förlita dig endast helt och hållet på mig smak och stil för att få fram det du vill. Jag gör designer i 3 olika prisklasser - enkel, mellan och svår. Här på Worldspin har jag en design som går under kategorin enkel. För mer information, samt referenser från tidigare kunder, mejla till mig på johannathedeen@live.se.

En bloggerskas bekännelser

2012-06-21 @ 20:02:10 Anteckningar Kommentarer (4)
Jag klarade mig inte ens 2 dagar på den andra bloggen - helt utan worldspin. Worldspin, mitt "varumärke", min trygghet varje gång som tankarna bara vill spira utan någonstans. Worldspin som har levt med mig hela tiden under dessa mörka månader, jag klarar inte att lämna den. Det är som en vän för mig, och vänner lämnar man bara inte sådär. Så nu är jag tillbaka här, rensar lite av det dåliga i arkivet och så - men det kommer ju trots allt nytt igen.