Veckosummering

2012-06-29 @ 22:55:39 Anteckningar Kommentarer (3)
Gamla bilder från vintern/våren detta år. Har haft en sån himla bra Idunvecka och jag skulle faktiskt vilja ha en till. Det är skönt med dagvård, det är stimulans och dessutom väcks en hel drös med bra tankar till liv. Som att blåsa eld av en liten glöd. Ja det är precis så det känns. Jag är fylld med mer tankar nu, negativa som positiva, som jag måste bearbeta. Men det känns bra, för det här leder någonstans för mig!

Kommentarer
Josefine

Vad roligt att höra att det känns bra! Hoppas du får en fin dag, kram!

2012-06-30 @ 07:37:00
URL: http://Http://josefinehs.devote.se
Rebecka

Jag vet det hjälper helt galet mycket att vara på Idun! Motivationen brukar få sig en kick också, iallafall för mig! Kanske får ytterligare tre boosterveckor efter sommaren, kanske hamnar jag i din grupp? :)

Svar: Jaaa, hoppas det! :') Fråga om det!
jthedeen.se

2012-06-30 @ 13:27:03
URL: http://rebeckacarlen.blogg.se/
Esmeralda

Vad roligt att höra att det känns bra!
Men jag undrar går du fortfarnde på matschema och isåfall har du fortsatt gå upp i vikt eller har du stått still? Stora kramar till dig fina Johanna!

2012-06-30 @ 18:36:04
URL: http://esmeii.devote.se

Jag uppskattar verkligen alla kommentarer jag får, men ibland blir det svårt att hinna med att svara. Jag läser varje och godkänner, ler och är glad för era fina ord. Om du har frågor så svarar jag nästan alltid, antingen i ditt ditt kommentarsfält eller på ett inlägg på bloggen om det rör alla läsande.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0