118

2012-10-26 @ 22:04:27 Anteckningar Kommentarer (2)
Idag har varit en bra dag. Först så hade jag 3 lektioner och det var tacobuffé till lunch på skolan som är jävligt gott (och mättande!). Efter detta gick jag en promenad med Emma och det var grymt kallt men Yatzi njöt av den lilla snön som fortfarande fanns kvar sedan gårdagen. Han är ju för gullig min plutt!

Kommentarer
Caroline

Jag har mest hållit till ute på Färingsö (nära Ekerö om du vet vart det ligger)och det är runt 20-30 min till Bromma plan och från bromma plan är det typ 20 min in till stan. Jag har mest stått på Törnby Gård där jag står nu, där har dom två ridbanor och stora och bra hagar. Men sen så finns ju farmen (brukar rida i deras ridhus) det är mycket större och kanske inte lika "personligt" men det är bra har jag hört, helt ok hagar plus ridhus och ridbana. Plus att dom har en hästbutik. Men stallen där omkring är riktigt bra! :) Lycka till!

2012-10-27 @ 17:02:39
URL: http://carrosoderbergs.blogg.se
Caroline

Jaha där har jag varit, min häst står just ni precis vid skå :)

2012-10-27 @ 21:58:51
URL: http://carrosoderbergs.blogg.se

Jag uppskattar verkligen alla kommentarer jag får, men ibland blir det svårt att hinna med att svara. Jag läser varje och godkänner, ler och är glad för era fina ord. Om du har frågor så svarar jag nästan alltid, antingen i ditt ditt kommentarsfält eller på ett inlägg på bloggen om det rör alla läsande.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0