Frisk

2012-12-29 @ 11:39:00 Anteckningar Kommentarer (6)
 
 
Den här diagnosen existerar inte längre. Jag har blivit friskförklarad av Stepwise på SCÄ. Jag är friskförklarad för allt som heter ätstörning. Hejdå jävla anorexi som har jagat mig i så jävla många år nu. 1½ år sedan första mötet och nu är jag frisk. Äntligen, fyfan vilken kamp det har varit. In och ut på sjukhus, psyk, möten, ätströningsklinik och dagvård. Nu är jag fri och det känns för jävla bra!

Till alla er som läser detta och er demon säger att ni ska fortsätta neråt: skit i det, ta ert förnuft till fånga och fråga er hur det egentligen ligger till. Bry er inte om hur mycket den skriker, det är bara en illusion, en luft med känslor som försöker strömma igenom dig. Du känner den, men kan inte se den. Den kan inte göra dig illa, okej? Den kan inte skada dig. Du måste bara slå tillbaka!
 
Tack för mig, nu finns inte Worldspin längre. Eller, bloggen kommer vara kvar och ni får gärna kika in ibland, men för mig existerar den inte längre. För nu är jag frisk och ska ut och rida ett dressyrpass och sedan åka till Cortina på sportlovet, bara njuta och äta så mycket pasta och pizza som jag bara vill!