Update

2012-07-27 @ 09:26:15 Anteckningar Kommentarer (1)
Förlåt för denna inaktivitet men har helt enkelt inte tid just nu på sommaren. Åker hem till Stockholm om en vecka efter 5 härliga veckor här på Gotland. På söndag kommer Elin, åh så jag längtar! Tills dess så hänger jag på stranden så högtrycket äntligen har dragit in, kollar på OS och går på fest på fredagskvällen. Ja, rätt bra ändå. Jag återkommer när jag är hemma och allting rullar på igen. Kramar!

Ön

2012-07-23 @ 18:37:01 Anteckningar Kommentarer (2)
Har ingen lust att åka hem. Stannar gärna här massa dagar till, flera månader helst. Jag åker hem om knappt 2 veckor och vill vill vill vill inte.

Dimma över fälten

2012-07-21 @ 10:15:15 Anteckningar Kommentarer (4)
Det var så sjukligt vackert ute på ängen vid vårat hus igår. Typ kärlek vid första ögonkastet. Lätt dimma och perfekt ljus. Jag tog ut stativet och satte långa slutartider och vips så hade jag ett bra resultat. Min kamera är för bra, ibland funderar jag på vad jag skulle göra utan fotograferingen. Det är typ allt för mig. Nästan.

Worldspin tipsar: Sara och Hanna

2012-07-19 @ 21:36:41 Worldspin tipsar Kommentarer (1)
Den här bloggen tycker jag absolut att ni ska följa: Hannas och Saras. Dom klär sig fantastiskt fint och fotograferar vackert och unikt dessutom. Ta ett titt vettja!

Min sommardröm

2012-07-17 @ 19:11:18 Anteckningar Kommentarer (3)
Ungefär så här vackert var det vid raukområdet Folhammar igår. Och på kvällen bakade jag bröd som var helt fantastiskt gott, ska göra en ny sats ikväll tänkte jag. Så mysigt att äta nybakat bröd och dricka varm mjölk med kanel medan man kollar på Notting Hill med familjen. Jag vill inte härifrån!

Gårdagens

2012-07-14 @ 12:23:04 Anteckningar Kommentarer (2)
Såhär såg gårdagen ut. Väldigt fin men jag var på dåligt humör och det resulterade bara i en hel del tankar och sängliggandes hos mamma inatt. Men ja, det blev en hel del bra bilder i alla fall.

Jag orkar inte

2012-07-12 @ 20:38:38 Anteckningar Kommentarer (8)
Hur länge till orkar jag? Vill bara lägga mig ner och gråta för allting som är så jävla miserabelt och skitjobbigt i mitt liv men vill inte visa mig svag, vill inte släppa ner min ridå av lycka. Vill inte göra någon upprörd. Men sanningen är den att ångesten blir högre för varje dag som går, en liten känsla inom mig skriker så fort jag stoppar någonting i munnen, den sprickan som har varit borta så länge nu. Och ni ska veta att det gör förbaskat ont, för jag vill absolut inte tillbaka, men ändå är det någonting som drar i mig, viskar till mig att i höst så ska det gå igen, på riktigt den gången. Och jag är rädd, rädd så att jag skakar, både utanpå och inombords. Vill inte, vill inte, vill inte. Försvinn, jag orkar inte med dig längre jävla anorexijävel!
 
Jag bär på så himla mycket inom mig just nu.. hur hanterar man det egentligen? Jag vill prata med min psykolog eller någonting.. bara krama om någon kompis eller så. Bara få må bra. 
Och nej, jag drar inte ner på maten eller något, för det går helt enkelt inte. 

Gotlandsdrömmar

2012-07-11 @ 10:17:46 Anteckningar Kommentarer (2)
Här har ni några bilder från min Gotlandsvistelse hittills. Är inte alls van med att organisera och redigera bilder i Mac så det här är den enda jag har lyckats åstadkomma hittills. Nu ska jag ner och sola och spela volleyboll på stranden, ha en fin dag allesammans! 

Worldspin tipsar: Alice Bremberg

2012-07-10 @ 10:40:39 Worldspin tipsar Kommentarer (2)
Här kommer ännu ett bloggtips från mig: Alice Bremberg heter tjejen som skriver i sin underbara blogg. En blogg jag har följt till och från i något år nu, en riktig favorit. Härliga bilder och massa snygga klädslar. En riktig sommarläsningsblogg. Vill du bli tipsad om? Skriv en kommentar!

Uppdatering

2012-07-08 @ 11:32:50 Anteckningar Kommentarer (2)
Hej därute, jag är ledsen att min bloggning mer eller mindre havererar men jag har ett gott skäl - faktiskt. Min kamerasladd så att jag kan ladda in bilder i datorn glömde jag hemma och bror min kmr med den till Gotland på tisdag, så då kan ni förbereda er på lite riktiga bilder igen. Tills vidare får ni väl titta lite i arkivet! Jag kan lova er några riktigt bra bilder från här i alla fall, fotoförhållandena är verkligen på topp. 

Worldspin tipsar!

2012-07-06 @ 10:39:41 Anteckningar Kommentarer (11)
Samtliga bilder är tagna från Olivias blogg, länken hittar du lite längre ner i texten.
Jag måste lägga in ett litet bloggtips till alla er sommarläsare som inte orkar läsa böcker utan hellre tittar på fina bilder och läser lite texter på internet. Denna tjej, Olivia är en jätteduktig tjej med ett sinne för allting i klädväg, helt klart värt ett besök! Vill du också bli tipsad om i min blogg? Skicka en kommentar! 

My words just break and melt

2012-07-03 @ 10:35:35 Anteckningar Kommentarer (1)
Nu befinner jag mig på Gotland, på mitt fina landställe på Ljugarn - sydöstra Gotland. Vårt ställe är nybyggt, så det är rätt tomt på saker hittills, men vi har sängar och en stor skön soffa från Svenssons i Lammhult som jag tillbringar mycket tid i. Idag ska jag och mamma åka in till Visby för att strosa runt lite, köpa nödvändigheter samt kanske svänga förbi Almedalen och se vad som händer där. Jag har kommit till den insikten i mitt liv då jag tycker att politik är helt onödigt. Funderar på att rösta blankt i mitt första val någonsin, för jag bryr mig inte ett skit. Jag har redan gått runt och brytt mig så mycket nu så nu gör jag revolt och ja, får se hur vinden vrider mig. Om det är höger eller vänster, det vet jag inte ännu, och det glädjer mig. Puss ha en fin dag!

Escape

2012-07-01 @ 17:21:36 Anteckningar Kommentarer (3)

Har virrvarr av känslor och vet inte vad jag ska mig till. Kvävande ångesten, bultande hjärta och rödflammiga kinder. Imorgon åker jag i alla fall till Gotland vilket är min tillflyktsord. Min flykt från verligheten.