Tillbakablick

2012-08-08 @ 16:55:04 Anteckningar Kommentarer (2)
3-4 månader efter att jag hade börjat på SCÄ. Usch så jag såg ut. Som ett litet barn i kroppen och ansiktet. Verkligen inte vackert någonstans. Det är med stor sorg i hjärtat jag visar upp dessa bilder, men även glad att den där tiden är förbi Att slippa behöva ha fula skärp i byxorna eller frysa hela tiden. Uäk. Här hade jag ändå gått upp några kilon i vikt. Jag äcklas verkligen!

Kommentarer
hanna

Jag blir verkligen glad när du skriver såhär. För att vara så smal är inte rätt (om det inte är naturligt förstås) och det är ingen som mår bra av det. Det är kul att se hur långt du kommit på den långa vägen mot friskhet. Ta hand om dig fina du.

2012-08-08 @ 22:35:51
URL: http://skinnythoughts.blogg.se
Amie

Det är kul att se hur långt du kommit på den långa vägen mot friskheten, kanske kommer jag dit också någon dag. En massa styrkekramar till dig!

Länkbyte? :) ♡

2013-12-05 @ 13:04:06
URL: http://amieelisabeth.devote.se

Jag uppskattar verkligen alla kommentarer jag får, men ibland blir det svårt att hinna med att svara. Jag läser varje och godkänner, ler och är glad för era fina ord. Om du har frågor så svarar jag nästan alltid, antingen i ditt ditt kommentarsfält eller på ett inlägg på bloggen om det rör alla läsande.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0