Gotlandsdrömmar

2012-07-11 @ 10:17:46 Anteckningar Kommentarer (2)
Här har ni några bilder från min Gotlandsvistelse hittills. Är inte alls van med att organisera och redigera bilder i Mac så det här är den enda jag har lyckats åstadkomma hittills. Nu ska jag ner och sola och spela volleyboll på stranden, ha en fin dag allesammans! 

Kommentarer
M

Underbara bilder=) Har följt din blogg ett tag nu. Du har ett väldigt träffande språk. Det är intressant att läsa det du skriver. Alltid imponerande när människor vågar skriva om det som är svårt. Kämpa på.

2012-07-13 @ 22:51:17
URL: http://utfyllnaden.blogspot.se/
Josefin

Heej tjejen! Tråkigt att du fått sånna tankar.. Har sett lite av din blogg och instagram och tycker du är otroligt stark! Jag kämpar själv mot anorexihelvettet så du får gärna mejla mig om du vill att vi stöttar varandra! Skulle vara kul :) ha de bra och kämpa på!
Kram :)

2012-07-17 @ 19:40:31

Jag uppskattar verkligen alla kommentarer jag får, men ibland blir det svårt att hinna med att svara. Jag läser varje och godkänner, ler och är glad för era fina ord. Om du har frågor så svarar jag nästan alltid, antingen i ditt ditt kommentarsfält eller på ett inlägg på bloggen om det rör alla läsande.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0