Gårdagens

2012-07-14 @ 12:23:04 Anteckningar Kommentarer (2)
Såhär såg gårdagen ut. Väldigt fin men jag var på dåligt humör och det resulterade bara i en hel del tankar och sängliggandes hos mamma inatt. Men ja, det blev en hel del bra bilder i alla fall.

Kommentarer
I

Hej fina du. Jag har också en sheltie som är ungefär fyra månader, och han skäller jättemycket. Jag undrar om du har haft samma problem och vad du gör i så fall? Eller om du har några tips? Han är som en vakthund-så fort det kommer någon i närheten skyggar han tillbaka och skäller extremt högt utan att vilja hälsa. Det är verkligen jobbigt. Uppfödaren tyckte att vi skulle säga till honom ordentligt och sätta oss ner bredvid honom för att markera, men det fungerar inte.
Kram

2012-07-16 @ 00:00:46
Norea

Du är så otroligt duktig på att fota Johanna, helt otroligt! Man blir verkligen glad så fort man ser dina härliga bilder.

2012-07-17 @ 18:33:02
URL: http://norean.blogg.se

Jag uppskattar verkligen alla kommentarer jag får, men ibland blir det svårt att hinna med att svara. Jag läser varje och godkänner, ler och är glad för era fina ord. Om du har frågor så svarar jag nästan alltid, antingen i ditt ditt kommentarsfält eller på ett inlägg på bloggen om det rör alla läsande.


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0